16. toukokuuta 2012

Täällä paistaa aina aurinko


Mun kesääni on aina kuulunut Naantali, koska olen kotoisin ihan siitä naapurista. Siellä on seudun parhaat uimarantaspotit ja tunnelma vierasvenesatamassa vetää vertoja mille tahansa Etelä-Euroopan rannikkokaupungille. Ja siellä paistaa aina aurinko. Suloinen vanhakaupunki, lukuisat bed&breakfest-majatalot, aurinkoiset terassit merenäärellä ja intiimit sisäpihakahvilat kannattaa ehdottomasti käydä kokemassa ainakin kerran kesässä!


Kesäkausi on nyt virallisesti avattu, kun vietimme perheeni kanssa äitienpäivän keväisessä ja aurinkoisessa Naantalissa. Lounastimme nostalgisella Kaivohuoneella, jonka ikkunoista aukeavat mitä kauneimmat maisemat välkehtivälle merelle.Kaivohuoneen äitienpäivälounaan alku- ja jälkiruokapöytä ansaitsevat erityiskiitokset - syöpöttelyn jälkeen harkitsin poistumistavaksi kierimistä, mutta pikkuveljeä olisi kuulemma hävettänyt liikaa. Kermakakun ja kahden eri suklaakakun sulatukseen auttoi kuitenkin kävely pitkin vanhankaupungin katuja. 


Näitä maisemia ei todella saisi esitellä kännykällä otetuin kuvin, mutta sitä suuremmalla syyllä: menkää nauttimaan ihanasta kesäkaupungistamme omin silmin! Lomasuunnitelmia tehdessä kannattaa myös kurkata Naantalin Matkailun sivuille. Sieltä löytyy tietoa majoituksesta sekä kaikesta muusta mahdollisesta, mitä lomalainen kaivata saattaa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti