3. helmikuuta 2012

Puupölkyt

Ihania puupölkkyjä! Näitä mulle nyt heti joo!


Norjalainen yritys nimeltä Krosser on mielestäni tehnyt loistavan oivalluksen tuoda luonto kauniisti osaksi kodin sisustusta. Ja nämähän ovat monikäyttöisiäkin, toimivat yhtä hyvin jakkarana kuin apu- ja yöpöytänäkin. 


Näissä pölkyissä on jotain tosi kodikasta, mutta silti ne on kivan simppelit. Näillä saa kotiin lämmintä rustiikkista fiilistä. Ihanat!


Kuvat: Krosser

6 kommenttia:

 1. Itsekin olen ihastellut näitä pölkkyjä! Sopisi niin kivasti esim. takan eteen. Tiedätkö, voiko näitä tilata Suomeen ja onko postikulut miten hintavat?

  VastaaPoista
 2. Kiitos kommentistasi! :)
  Olen itse asiassa laittanut tiedustelua Krosserille siitä, että toimittavatko myös Suomeen ja mitkä ovat tällöin toimituskulut, mutta vielä en ole saanut vastausta. Kirjoittelen heti tänne, kunhan saan vastuksen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin laitoin asiasta meiliä heille tänään ja sain vastauksenkin jo. Toimitus Suomeen onnistuu, mutta postikulujen laskemiseksi he tarvitsivat tiedon, minkälaisen pölkyn haluan. Vastasin heille äsken ja odottelen nyt vastausta. Voin laittaa sinulle tänne tietoa postikuluista, kun saan heiltä vastauksen.

   -I- (nimimerkki unohtui ekasta viestistä)

   Poista
  2. Postikulut noihin pölkkyihin ovat 35€+2,85€ jokaista kiloa kohden eli reilut 70€. Hintavaa kyllä. 20kg on maksimi painoraja, jonka voivat postittaa. Kaikki istumapölkyt ovat kuulemma 13-16kg.

   -I-

   Poista
  3. Samanlaisen vastauksen sain myös minä eli melko hintavaksihan nuo toimituskulut muodostuvat tuolla laskukaavalla. Eli pitänee vielä hieman harkita...

   Poista
 3. pölkkyjä kotimaiselta valmistajalta huutonetistä:
  http://www.huuto.net/hakutulos/category/531/sort/closing/page/2

  VastaaPoista