19. huhtikuuta 2012

Viikonloppusuunnitelmia


Huomenna pakkaan pikkuisen matkalaukkuni ja suuntaan Helsinkiin viikonlopunviettoon. Maalla on ihanaa, mutta usein sitä viikonloppuisin kaipaa kaupunkiin ja varsinkin näin keväällä on ihana pörräillä keväisillä kaduilla ihmisvilinässä.


Hullut Päivät tai shoppailu muutoinkaan ei nyt innosta ja viikonlopun on määrä koostua meri-ilman nuuskuttelusta, terasseilla nautiskelusta, herkuttelusta ja ihan vain hyvän ystävän seurassa oleskelusta. Mikäli kaipaamme enemmän äksöniä tarkastelin hiukan etukäteen, mitä kaikkea kivaa tulevana viikonloppuna Helsingissä olisi mahdollisesti tarjolla.


Lauantaina aukeaa Lintsi! Vaikka ilma voi kyllä olla vielä liian kolea aina yhtä kutkuttavalle vuoristorata-ajelulle ja hattaralle.

Lasipalatsin Laiturilla ideoidaan unelmien asuintaloja Stadin Asuntomessut 2020 -näyttelyn ohjelmaan kuuluvassa työpajassa klo 13-15. Työpajassa kävijät pääsevät visioimaan ja rakentelemaan omia unelma-asuntojaan. Lisätietoja Tulevaisuuden asuntosi -työpajasta täältä.

Pasilan Veturitalleilla vietetään lauantaina kaupunkiviljelypuutarha Kääntöpöydän avajaisia klo 11-17. Avajaisissa on myös myynnissä kaikkea tarpeellista kaupunkiviljelyyn.

Illalla voisimme jammailla Kuudennella Linjalla, jossa on Kultabassokerhokiertueen päätösbileet.
Sunnuntaina järjestetään Ravintola Maxillissa jälleen Fashion Kirppis klo 12-17. Kirppispöydän pystyttävät ainakin Auroran henkarit -blogin Aurora ja Lilou’s Crushin Hertta. Omia aarteitaan saapuvat kaupittelemaan myöskin muotisuunnittelijat Minna Parikka ja Minna Hepburn. Tätä ei ehkä voi jättää välistä. Fashion Kirppiksellä on myös oiva mahdollisuus ilahduttaa intialaisia lapsia, sillä tuomalla paikalle hyväkuntoisia lastenvaatteita päätyvät ne Moola hyväntekeväisyyden avulla eteenpäin niitä tarvitseville.

Kirppistelyn jälkeen on ihana pysähtyä viettämään kiireetöntä sunnuntaita brunssin ääreen. Suosikkipaikkojani Helsingissä on Ravintola Primula, josta brunssin (kuoharilla tietty!) saa 18 eurolla. Toinen leppoisa suosikkipaikkani brunssin nauttimiseen on Cafe Talo, jossa monipuolinen herkkupöytä kustantaa 15 euroa.

Tänä sunnuntaina tekisi mieli matkata Mustikkamaalle testaamaan ravintola Postresin omistajien pitämän Ravintola Alian brunssia, joka on 36 euron hinnassaan kyllä melko hintava, mutta josko se olisi sen arvoista? Ainakin Kemikaalicocktail-blogissa Noora on vakuuttanut brunssin olevan hintansa arvoista luksusta.


Kuvat: Luis Monteiro


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti