24. tammikuuta 2012

Nerokasta designia lemmikeille

Pikku kissaneitimme tykkäisi niin kovasti viettää aikaansa koreihin ja kaiken maailman pieniin koloihin käpertyneenä. Olen jo pitkään etsinyt kissanpetiä, jossa yhdistyisi toimivuus ja esteettisyys. Siis sellaista, jossa kissa viihtyisi, mutta joka miellyttäisi myös emännän silmää muotokielellään. Etsinnät ovat tähän asti poikkeuksetta tyssänneet heti alkuunsa, sillä tarjolla ei tunnu olevan muuta kuin leopardikuosisilla tekoturkiksilla verhoiltuja hirvityksiä. Kunnes...


...törmäsin Nerokon suunnittelemiin lemmikkipeteihin. Näissä Nerokon tuotteissa yhdistyy kaunis muotoilu sekä kestävät ja laadukkaat materiaalit. Näitä ei tarvitsisi sisustuksessa piilotella. Ja mikä parasta, Nerokon tuotteet on tehty Suomessa - ja vieläpä suomalaisesta koivusta! Pedissä olevassa pehmusteessa on valmiiksi likaa ja kosteutta hylkivä viimeistely, mutta se on myös helppo pestä koneessa.

Tuollainen harmaavalkoinen Hide S laitetaan ehdottomasti harkintalistalle. Tekisi varmasti meidän kisssaneidin hyvin onnelliseksi, ikioman piilopaikan omistajaksi.

Kuvat: Neroko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti